Hallon- och kardemummapaj

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 20 minuter

Jag älskar den här kombinationen, den är även glutenfri då det är ett kokostäcke man använder! Även bra för LCHF:are om man tar bort vaniljsockret och byter mot vaniljpulver!

Ingredienser

  • 150 g hallon (frysta el. färska)
  • 25-50 g smör
  • 1-2 ägg
  • 2 dl kokos
  • Vaniljsocker
  • Kardemumma
  • Instruktioner

    1. Ställ ugnen på 200 grader. Lägg hallonen i pajformen och strö vaniljsocker och kardemumma över utefter hur sött och smakrikt du vill ha det. Smält smöret, blanda ner ägg och kokos i kastrullen. Bred över hallonen och ställ mitt i ugnen tills kokostäcket är gyllenbrunt och knaprigt.
    2. Servera med vispad crème fraiche.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    gargoyles 9 maj 2011

    tycker att detta var ett bra recept när man är riktigt sugen som man kan vara ibland :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben