Hallon- och kokossmulpaj

Serverar: 8 portioner

Värm den färdiga pajen på grillen före servering.

Ingredienser

  • 500 g hallon, färska eller frysta
  • ½ dl + 1 dl strösocker
  • 1 tsk potatismjöl
  • 150 g smör
  • 200 g riven kokos
  • 1 dl vetemjöl
  • Tillbehör
  • Vaniljvisp
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda hallonen med ½ dl socker och potatismjöl i en pajform.
    2. Smält smöret och blanda med kokos, 1 dl socker och mjöl. Smula blandningen över hallonen. Tillaga mitt i ugnen cirka 15 minuter. Låt pajen kallna.
    3. Värm pajen på grillen cirka 5 minuter. Servera med vaniljvisp.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben