Hallon- och mangotårta

Serverar: 8-10 portioner

Går snabbt med färdigbakad tårtbotten.

Ingredienser

  • 1 färdigbakad sockerkaksbotten i tre delar
  • Ca 3 dl hallonsylt
  • 6 dl vispgrädde
  • 250 g fryst, tärnad mango
  • 500 g frysta hallon
  • Garnering
  • Citronmeliss eller mynta
  • Instruktioner

    1. Vispa grädden.
    2. Lägg den första tårtbottnen på ett serveringsfat. Bred ut hälften av sylten och bred på ett tunt lager vispad grädde över sylten. Bred ut en tredjedel av hallonen och mangon på grädden.
    3. Lägg på tårtbotten nr 2 och bred ut resten av sylten, ett tunt lager grädde och en tredjedel av frukt och bär.
    4. Lägg på sista bottnen och bred på ett tunt lager grädde. Lägg på resterande frukten och bären.
    5. Spritsa resterande grädde på kanten runt om tårtan. Garnera med citronmeliss eller mynta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben