Hallon- och mjölkchokladtrifle

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Även detta recept är taget från tidningen "Allas". Låter helt i min smak!

Ingredienser

  • 100 g mjölkchoklad
  • 2 äggulor
  • 2 dl vispgrädde
  • Finrivet skal av 1 apelsin
  • 3 digestivekex
  • 125 g färska eller tinade hallon
  • Garnering
  • Florsocker
  • Instruktioner

    1. Smält chokladen över vattenbad. Låt svalna något. Rör i äggulorna, en i taget. Vispa grädden (dock inte för hårt) och tillsätt sedan lite av den till chokladen. Rör om, så att allt är ordentligt blandat. Tillsätt choklad- och gräddblandningen till den återstående grädden. Tillsätt apelsinskalet till chokladmoussen. Dela digestivekexen i bitar. Varma chokladmousse, digestivekex och hallon i fyra större glas.
    2. Toppa med hallon och florsocker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben