Hallon- och persikomarmelad

Hemmagjord marmelad smakar alltid godast!

Ingredienser

  • 5 färska persikor
  • 5 dl hallon, frysta eller färska
  • 2 kanelstänger
  • Ca 2 dl socker
  • 1 vaniljstång
  • Instruktioner

    1. Skär persikorna i stora bitar. Du behöver inte skala dem. Koka ihop dem med hallonen, kanelstänger och socker. Låt puttra i ca 15 minuter.
    2. Dela på vaniljstången och skrapa ur fröna. Koka upp marmeladen igen med vaniljstång och frön. Plocka eventuellt upp skalen från persikorna eller låt dem ligga kvar i marmeladen. Samma sak gäller kanelstängerna.
    3. Ta bort stången och häll upp marmeladen på varma och rena glasburkar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben