Hallon- och vitchokladmuffins
Låter gott!
Ingredienser
2 dl strösocker
3 ägg
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
2 1/2 dl vetemjöl
100 g smält smör
50-100 g hackad vit choklad
Hallon
Instruktioner
Vispa ägg och socker pösigt.
Smält smöret. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner. Tillsätt smält smör och blanda i hop till en jämn smet. Rör ner hackad choklad.
Fördela i smeten i formar. Tryck ner ett par hallon i varje muffin. Grädda ca 15-20 min, ugn 200°C.
Liknande recept
Hallon- och vitchokladmuffins
4.8
15
3
Hallon- och chokladscones
20 min
4
Fryst hallon- och marängtårta
4.6
8
7
Hallon- och blåbärstarteletter
3
6
3
Hallon- och blåbärsmoussetårta
5
10
Hallon- och rabarberpaj
5
45 min
6-8
Hallon-. och persikomuffins
30 min
20
1
Hallon- och banansmoothie
10 min
Hallon- och rabarberdessert
30 min
4-6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!