Hallonkaka

Tid: 45 minuter

Saftig, jättegod kaka som är lätt att bara röra ihop.

Ingredienser

  • 2 dl strösocker
  • 2 dl mannagryn
  • 1½ dl kokos
  • 1 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 dl mjölk
  • ½ dl flytande margarin
  • ca 250 g hallon
  • Instruktioner

    Blanda alla torra ingr. i en bunke. Tillsätt mjölk och margarinet och rör ihop till en smet. Häll i en smord bröad form med löstagbar botten. Strö över hallonen. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader ca 40 min. Serveras med vispad grädde.

    Liknande recept

    5
    40 min
    10
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben