Hallonkaka upp och ner
Serverar:
8-10 portioner
Lätt att göra och supergod.
Ingredienser
100 g margarin
1 dl strösocker
2 ägg
1½ dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
200 g hallon
Instruktioner
Rör smöret och sockret vitt och pösigt. Rör i äggen och tillsätt mjölet blandat med bakpulver.
Smörj en rund form och strö på strösocker. Lägg i hallonen, häll på smeten och grädda i 175 grader i ca 35 minuter.
Vänd upp kakan när den fått svalna något och lägg en hög med hallon på toppen. Servera gärna glass till.
Liknande recept
Hallonkaka
5
1
Hallonkaka
5
40 min
10
1
Hallonkaka med smak av citron och kanel
5
45 min
1
Mammas hallonkaka
10-12
Hallonkaka med smultäcke
5
10-12
Enkel hallonkaka
4.3
6-8
2
Hallonkaka i långpannan
4.6
30-35
6
Upp och ner kaka
4.9
8-10
1
Lakrits- och hallonkaka
3
12
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!