Hallonkaka
Serverar:
5-7 portioner
Tid:
45 minuter
Jättegott och superenkelt!
Ingredienser
2 ägg
2 dl socker
2,25 dl vetemjöl
Hallon
Instruktioner
Vispa ägg och socker poröst, tillsätt mjöl
Häll i en pajform o dutta dit hallon i önskad mängd.
Sätt in formen i nedre deln av ugnen i ca 25 min.
Låt kakan svalna!
Vispa vaniljvisp och servera.
Liknande recept
Hallonkaka
5
1
Hallonkaka
5
40 min
10
1
Hallonkaka med smak av citron och kanel
5
45 min
1
Mammas hallonkaka
10-12
Hallonkaka med smultäcke
5
10-12
Enkel hallonkaka
4.3
6-8
2
Hallonkaka i långpannan
4.6
30-35
6
Hallonkaka med kardemumma
5
30
Hallonkaka upp och ner
5
8-10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!