Hallonmousse med nonstop

En väldigt enkel och lyxig efterrätt som inte behöver mer än en timme i kylskåpet.

Ingredienser

  • 200 g frysta hallon
  • 1 ½ msk strösocker
  • 1 ½ dl vispgrädde
  • 2 äggvitor
  • 1 dl nonstop
  • Strössel
  • Instruktioner

    1. Tina hallonen och mosa med en gaffel tillsammans med sockret. Häll grädden i en skål och vispa tills den är fast. Häll äggvitorna i en ren skål och vispa till fast skum.
    2. Vänd försiktigt ner bärmoset och vitorna i grädden och skeda upp i en skål eller små glas.
    3. Kyl moussen i kylskåp minst en timme. Garnera med nonstop och strössel.

    Liknande recept

    4
    40 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben