Hallonpaj

Serverar: 6 portioner

Tid: 1 timme

Fräsch hallonpaj med creme fraiche

Ingredienser

  • Pajskal
  • 150 gr smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl socker
  • 1 tsk bakpulver
  • Fyllning
  • 300-400 g hallon
  • 3 dl creme fraiche
  • 2 ägg
  • 1,5 dl socker
  • 1,5 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    Gör pajdegen och tryck ut i en form med avtagbara kanter. Lägg hallon i pajskalet. Blanda ihop övriga ingredienser till fyllningen och häll över hallonen. Grädda i 175 grader i 35-40 minuter

    Liknande recept

    4.8
    1 h 30 min
    10-12
    3

    Kommentarer (2)

    MB-67 3 november 2008

    Detta låter väldigt gott och enkelt

    palla16 21 juni 2011

    låter väldigt gott, ska pröva den nu till midsommar :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben