Hallonpaj

Serverar: 4 portioner

Läskande sommarpaj med krispig smuldeg

Ingredienser

  • 100 gram smör
  • 3 msk socker
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 1,5 dl havregryn
  • 3,5 dl frysta eller färska hallon
  • 1 msk potatismjöl
  • 0,5 dl socker
  • Instruktioner

    1. 1. Blanda rumstempererat smör, 3 msk socker, mjöl och havregryn till en smuldeg. Fördela hallonen på botten av en pajform och strö över potatismjöl och socker. Grädda i 225 grader ca 40 minuter.
    2. Serveringsförslag Serveras med vaniljsås eller glass.

    Liknande recept

    4.8
    1 h 30 min
    10-12
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben