Hallonpaj
Serverar:
4 portioner
Läskande sommarpaj med krispig smuldeg
Ingredienser
100 gram smör
3 msk socker
1,5 dl vetemjöl
1,5 dl havregryn
3,5 dl frysta eller färska hallon
1 msk potatismjöl
0,5 dl socker
Instruktioner
1. Blanda rumstempererat smör, 3 msk socker, mjöl och havregryn till en smuldeg. Fördela hallonen på botten av en pajform och strö över potatismjöl och socker. Grädda i 225 grader ca 40 minuter.
Serveringsförslag Serveras med vaniljsås eller glass.
Liknande recept
Krämig Hallonpaj
4
40 min
8-10
Somrig och söt hallonpaj
4.8
5
Hallonpaj med kokos och ingefära
4.5
30 min
6-8
2
MammasLätt hallonpaj
35 min
12
hallonpaj med toscatäcke
4.8
1 h 30 min
10-12
3
Hallonpaj med knaprigt täcke
4.4
4
13
Hallonpaj
6
Hallonpaj med vit choklad
3.5
1 h
6
2
Hallonpaj med frasigt täcke
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!