Ingredienser
1.2 kg ryggfilé av kummel med skinnet kvar
2 tsk salt
2 msk smör
Citrussås
4 bananscharlottenlökar eller 8 vanliga scharlottenlökar
2 msk smör
5 dl vatten
2 msk konc fiskfond på flaska
3 dl torrt vitt vin
½ dl vitvinsvinäger
3 dl vispgrädde
10 persiljestjälkar
½ citron, skal och saft
2 msk osaltat smör
Ev. salt
Ragu
2 stora bakpotatisar (800 g)
1 fänkål (250 g)
150 g svarta oliver urkärnade
100 g soltorkade tomater i olja
2 msk smör till stekning
1 tsk salt
Gremolata
1 citron
5 vitlöksklyftor
1 knippe bladpersilja
1 msk smör till stekning
Kanon! Tog en stund, men värt besväret. Dessutom egenfångad kummel! Tack för tipset.