Harsadel i lergryta

En variant på god harsadel i lergryta

Ingredienser

  • 1 harsadel
  • 1 flaska öl (33cl)
  • 2 msk timjan
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1-2 tsk peppar
  • 1 tsk salt
  • 3 gula lökar
  • soja
  • Instruktioner

    1. Blötlägg grytan en stund innan. häll ölen i grytan och tillsätt samtliga kryddor. Pressa i vitlöken och skär löken i klyftor. Tillsätt soja om man vill, ger en god smak.
    2. Lägg sadeln i marinaden i grytan och ställ in i kall ugn. Ställ in i ugnen på 175-200 grader i ca en timme...Går att ta ut den och kolla så att den inte blir för torr lite innan...

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben