Hasselnötspanerad västerbottensost med hjortron

Serverar: 3-4 portioner

Supergott!

Ingredienser

  • 300 g västerbottensost
  • 4 msk vetemjöl
  • 1 st ägg
  • 100 g hackade hasselnötter
  • 3 msk smör
  • 2 dl hjortronsylt
  • Glass
  • Instruktioner

    1. Skär osten i centimetertjocka skivor och vispa ägget. Vänd ner osten i mjölet, därefter ägget och sist hasselnötterna. Smörstek ostskivorna gyllenbruna i en inte allt för het stekpanna.
    2. Servera genast på tallrik med hjortronsylt och vaniljglass.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    MosterNettan 19 maj 2009

    Det verkar jättesmarrigt! Måste prova... /Nettan

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben