Helenas fläskfilé
Serverar:
4 portioner
Tid:
1 timme
Mycket god filérätt både till vardag som fest.
Ingredienser
Ca 500 g fläskfilé
400 g champinjoner (1 burk)
1 liten burk chilisås, tex delmonte
5 dl vispgrädde
1 tsk curry, går lika bra med paprikapulver
Instruktioner
Skiva fläskfilen och bryn dem. Bryn även champinjonerna. Lägg fileskivorna samt champinjonerna i en eldfast form.
Vispa grädden hårt blanda sedan ned chilisåsen samt kryddorna sätt in formen i ugnen på 200-225 grader i ca 25 min.
Servera ris samt en god grönsallad till.
Liknande recept
Fläskfilé i chutneysås
4
25 min
4
3
Fläskfilé under roqueforttäcke
4.9
30 min
4
4
Fläskfilé med franska smaker
4.6
4-5
2
Fläskfilé med ox- och rödvinsfond
4
4
1
Thailändsk fläskfilé
4
4
1
Wokade nudlar med fläskfilé
4.7
30 min
4
15
Ostgratinerad fläskfilé
4.7
35 min
4
53
Örtfylld fläskfilé
5
45 min
4
Fläskfilé med ädelostsås och vindruvor.
4.2
4
7
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!