Helenas kycklinggryta med fetaost

Serverar: 4 portioner

Jättegott till exempelvis tagliatelle.

Ingredienser

  • ca 400 g kycklingfiléer
  • 150 g fetaost
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 tomater
  • Smör (till stekning)
  • 2 ½ dl mellangrädde
  • Ev. lite Maizenaredning
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk oregano
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingfiléerna i bitar. Skala och hacka vitlöken. Hacka tomaterna i små bitar.
    2. Bryn kycklingen. Lägg i vitlöken och låt den fräsa med. Salta och peppra. Häll på grädden och ev lite redning. Låt allt koka ihop några minuter.
    3. Smula ner fetaosten och lägg i de hackade tomaterna. Krydda med oregano. Servera med pasta, ex bandspagetti.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    grill 12 mars 2009

    Skriver en gång till (förra recept försvann) denna rätt var helt suverän. Kommer att göra den många gånger till. Har delat ut recept på jobbet och alla som provat den har varit helt nöjda. Full pott från mig.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben