Hemlagad Schwerer Schnitzel

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Underbart gott.

Ingredienser

  • 500 gr blandfärs
  • 3/4 dl skorpmjöl
  • 1 msk potatismjöl
  • 11/2 dl vatten
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpepper
  • Fyllning
  • 4 skivor rökt skinka
  • 4 skivor herrgårdsost
  • 4 annanas skivor
  • Panering
  • Skorpmjöl
  • Instruktioner

    1. Lägg skorpmjölet, potatismjölet i vattnet. Tillsätt blandfär, ägg, salt och svartpeppar arbeta till en slät smet.
    2. Froma 8 tunna biffar på en vatten sköljd skärbräda. Lägg 1ostskiva,1skinkaskiva och 1annanasskiva på fyra av biffarna dom andra 4 biffarna lägger du över som tak. Nyp ihop kanterna runt om. Panera Schnitzlarna genom att doppadem i skorpmjöl.
    3. Häll lite olja eller flytande margarin i stekpannan när pannan blivit värm så lägg i biffarna stek på svag värme. Stek inte mer än 2 biffar i taget och i 4-5 min på varje sida. Bjud kokt potatis och en grönsallad till denna rätt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben