Het biff med bambuskott och sambal oelek

Serverar: 4 portioner

Mycket god,

Ingredienser

  • 400 g strimlad lövbiff
  • 1 burk (400 g) bambuskott
  • 2 msk pang gang sambal oelek alt 1 tsk sambal olek
  • 1 buljongtärning ( kött- eller grönsaks-)
  • 4 dl vatten
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peppar
  • ev 1 vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    1. Stek köttet och lägg i grönsakerna och fräs dem tillsammans. För extra smak tillsätt en finhackad vitlöksklyfta.
    2. Häll på 4 dl vatten och buljong. Koka ihop i 10 minuter Serveras med långkorningt ris, bakad potatis eller pasta, bröd sallad och frukt.

    Liknande recept

    4.4
    30 min
    5-6
    11

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Kinesisk matlagning!
    De fyra viktigaste inslagen i det kinesiska köket är färg, arom, ämnen...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben