Het kycklinggryta med ruccola

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Jättegod och enkel att göra.

Ingredienser

  • ca 1 påse frysta kycklingfiléer (tinade)
  • Champinjoner
  • Röd paprika
  • En ask soltorkade tomater i olja och kryddor
  • Två vitlöksklyftor
  • 5 dl matlagningsgrädde
  • Ruccolasallad
  • Salt
  • Paprikapulver
  • Chilipulver
  • Instruktioner

    1. Dela den tinade kycklingen i mindre bitar. Bryn alla bitarna i en gryta och pressa ner vitlöken. Dela svamp och paprika och lägg i grytan. Häll på all grädde. Klipp de soltorkade tomaterna i asken (eller dela dem om du hellre vill det) och lägg i grytan tillsammans med olja och kryddor. Krydda upp med chilipulver och paprikapulver om du vill och låt puttra i ca 20 minuter. Smaka av med salt och släng i några rejäla knippen ruccola.
    2. Servera med bandspagetti och en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben