Heta grytan

Serverar: 4 portioner

Värmande och gott! Denna heta gryta innehåller fläskfilé, lite starka korvar och pepprig sås.

Ingredienser

  • 400 g fläskfilé
  • 150 g chorizo
  • Smör, att steka i
  • 1/2 tsk salt
  • 1 röd paprika
  • 1/2 dl vatten
  • 2 dl Arla köket lätt crème fraiche paprika & chili
  • Till servering
  • Ris eller potatis till 4 portioner
  • Instruktioner

    1. Skär köttet och korven i skivor. Salta och stek köttet i smör i en stekpanna. Lägg i korven och låt den steka med någon minut. Kärna ur och skär paprikan i mindre bitar och lägg ner i pannan. Tillsätt vatten och crème fraiche. Låt koka på svag värme under lock 3-5 min.
    2. Servera med ris eller potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Lennart_58 12 augusti 2009

    Het o god, supergod. Mmm, 5 poäng. Lennart.

    Relaterade Artiklar

    Kokosmjölk
    Kokosmjölk är en basingrediens i det asiatiska köket, att vara utan...

    Insjökräftan
    Kräftan är släkt med hummern och havskräftan men är mycket mindre. Sig...

    Värdens mest berömda soppa – Bouillabaisse
    Redan 600 år efter Kristus var varianter denna soppa känd i antikens G...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben