Heta kycklingrullar

Serverar: 4 portioner

Fyll festliga torillabröd med kyckling, fetaost och hemgjord salsa. Och du får denna ljuvliga rätt.

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 1 tsk koriander
  • Svartpeppar
  • 1 krm chilipeppar
  • 1 gul lök
  • 1 dl gröna oliver utan kärna, hackade
  • 200 g färskost
  • 300 g fetaost, tärnad
  • 8 torillas, medelstora
  • Salsa
  • 3 plommontomater
  • 1 liten gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk koriander
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 krm chilipeppar
  • 3 droppar tabasco
  • Instruktioner

    1. Ugn 200 grader
    2. Salsa: tärna tomater. Hacka löken. Blanda tomathack och lök i en skål, pressa vitlöksklyftorna. Blanda ner resten av ingredienserna till salsan. Bena ur och dela kycklingen i bitar. Blanda kycklingen med kryddorna. Skala och hacka löken. Hacka oliverna. Klicka ner färskosten i kycklingen, rör i fetaosten. Lägg en sträng av kycklingröran och en sträng av salsan på varje torilla. Rulla ihop och lägg rullarna i smord ugnen ca 20 minuter. Rigla resten av salsan ovanpå torillarullarna när de kommer ut från ugnen eller servera salsan i en skål bredvid.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben