Heta rödbetor

Serverar: 4-5 portioner

Gott till kötträtter och till en förätt.

Ingredienser

  • 1 kg små färska rödbetor
  • 2,5 dl crème fraiche
  • 1 tsk färskriven pepparrot
  • 2 ½ tsk wasabi ( Japansk pepparrot )
  • 2 msk hackad gräslök
  • ½ finhackad rödlök
  • Salt
  • Grovmalen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka rödbetorna i 30 minuter. Kokas med skalet på.Spola dem i kallt vatten och skrubba eller gnid av skalet.
    2. Lägg ner rödbetorna i grytan igen och rör ner crème fraichen, wasabin, pepparroten, gräslöken, rödlöken och krydda efter egen smak. Låt det koka upp.
    3. Tips: Ha gärna lite vitlök i. Det går bra och dela rödbetorna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben