Heta rödbetor
Serverar:
4-5 portioner
Gott till kötträtter och till en förätt.
Ingredienser
1 kg små färska rödbetor
2,5 dl crème fraiche
1 tsk färskriven pepparrot
2 ½ tsk wasabi ( Japansk pepparrot )
2 msk hackad gräslök
½ finhackad rödlök
Salt
Grovmalen svartpeppar
Instruktioner
Koka rödbetorna i 30 minuter. Kokas med skalet på.Spola dem i kallt vatten och skrubba eller gnid av skalet.
Lägg ner rödbetorna i grytan igen och rör ner crème fraichen, wasabin, pepparroten, gräslöken, rödlöken och krydda efter egen smak. Låt det koka upp.
Tips: Ha gärna lite vitlök i. Det går bra och dela rödbetorna.
Liknande recept
Heta kräftstjärtar
3.9
15 min
4
3
Heta chilibiffar med quinoa och broccoli
4.5
2
2
Heta kycklingklubbor med sås
3.7
40 min
4
2
Svärmors Heta Taco Paj
4.8
1 h
4-5
11
Heta räkor nr 1
5
4
Gratinerade heta räkor
5
10 min
4
1
Mellans heta kyckling
4
4
2
Heta curryräkor med ljuvlig sås
5
15 min
4
1
Ugnsstekt korv med rödbetor, äpplen och potatisklyftor
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!