Heta scampispett (4 spett)

Serverar: 1 portioner

Näringsinnehåll 4 spett: 403 kcal 48 g protein 19 g kolhydrater 15 g fett

Ingredienser

  • 20 scampiräkor
  • 4 pilgrimsmusslor
  • 12 st vitlöksklyftor
  • Marinad
  • 1 msk rapsolja
  • 1 ½ msk limejuice
  • ½ tsk sambal oelek
  • 1 vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    Skala vitlöksklyftorna och halvera pilgrimsmusslorna. Varva räkor, pilgrimsmusslor och vitlöksklyftor på spetten. Pressa vitlöksklyftan och blanda samtliga ingredienser till marinaden. Pensla på spetten. Grilla. Passar till en sallad på vårprimörer, grovt bröd och aioli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben