Heta schnitzlar
Serverar:
4 portioner
Här får köttet extra sting av sweet chilisås
Ingredienser
4-8 skivor färsk skinka, ca 600 g
Salt
Peppar
1/2 gul lök
1/2 ölkorv
2-4 tsk sweet chilisås
Garnering
Tomater
Färsk oregano
Instruktioner
Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Skiva korven tunt.
Bulta ut köttskivorna lätt med knuten hand. Lägg ut dem på arbetsbordet. Salta och peppra dem.
Fördela lökkorv och chilisås på ena halvan av schnitzlarna. Vik över den andra halvan och fäst med tandpetare.
Stek schnitzlarna gyllene, ca 3-4 minuter på varje sida i lite matfett.
Tag upp schnitzlarna och garnera dem med tomat och oregano.
Bjud kokt ris blandat med grönsaker och eventuellt också extra sweet chilisås till.
Liknande recept
Heta kräftstjärtar
3.9
15 min
4
3
Heta chilibiffar med quinoa och broccoli
4.5
2
2
Heta kycklingklubbor med sås
3.7
40 min
4
2
Svärmors Heta Taco Paj
4.8
1 h
4-5
11
Heta räkor nr 1
5
4
Gratinerade heta räkor
5
10 min
4
1
Mellans heta kyckling
4
4
2
Heta curryräkor med ljuvlig sås
5
15 min
4
1
Heta räkor med couscous
4.3
30 min
4
11
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!