Hjärtformade Tekakor

Serverar: 24 portioner

Barnens favorit

Ingredienser

  • 5 dl havregryn
  • 1 l mjölk
  • 225 gr smör eller margarin
  • 3 pkt jäst
  • 1½ dl socker
  • vete/rågmjöl
  • Instruktioner

    Lägg havregryn i blöt över natten i mjölken. Fördela smöret i blandningen, blanda jästen och sockret innan de läggs ned i blandningen Tillsätt mjölen till lagom konsistens. Kavla ut och måtta ut hjärtan, så stora du vill ha dem. Låt jäsa kallt på plåt. Grädda dem i 225-250gr Till de fått fin färg

    Liknande recept

    4.7
    1 h 30 min
    30
    34
    4.5
    1 h 40 min
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben