Hjortronpannacotta med hallongelé

Läckert!

Ingredienser

  • Pannacotta
  • 3 blad gelantin
  • Milda Mini Mat 7%
  • 1 dl hjortronsylt
  • 3 dl turkisk yoghurt
  • 0,5 dl socker
  • Gelé
  • 2 blad gelantin
  • 1 dl socker
  • 200 g hallon
  • Instruktioner

    1. Pannacotta: Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp Milda Mini Mat med socker.
    2. Krama ur gelatinbladen och smält i grädden. Häll grädden över hjortronsylten och yoghurten, blanda och portionera i glas, ställ kallt ett par timmar.
    3. Gelé: Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
    4. Smält sockret gyllenbrunt, häll på hallonen och sänk värmen, låt sockret lösa upp sig.
    5. Krama ur gelatinen och blanda med hallonen, sila i finmaskig sil och häll försiktigt över pannacottorna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben