Hjortronpannacotta med hallongelé
Läckert!
Ingredienser
Pannacotta
3 blad gelantin
Milda Mini Mat 7%
1 dl hjortronsylt
3 dl turkisk yoghurt
0,5 dl socker
Gelé
2 blad gelantin
1 dl socker
200 g hallon
Instruktioner
Pannacotta: Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp Milda Mini Mat med socker.
Krama ur gelatinbladen och smält i grädden. Häll grädden över hjortronsylten och yoghurten, blanda och portionera i glas, ställ kallt ett par timmar.
Gelé: Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
Smält sockret gyllenbrunt, häll på hallonen och sänk värmen, låt sockret lösa upp sig.
Krama ur gelatinen och blanda med hallonen, sila i finmaskig sil och häll försiktigt över pannacottorna.
Liknande recept
Hjortronpannacotta med lingonglass
4.7
30 min
4
1
Hjortronpannacotta
2.5
3
Pannacotta med hallongelé och mörk choklad
5
4-6
3
Risgrynsgröt med hallongelé
3
6
Hallonpannacotta
5
4
1
Persikopaj med hallon
5
Marsipan- och hallondröm
10
Chokladmousse med hallongelé
12-14
Gräddfilspannacotta med hallongelé och kaksmulor
5
8
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!