Honungs- och rosmarinstekta revbensspjäll

Serverar: 4-6 portioner

Ugnsstekta rotfrukter är gott till.

Ingredienser

  • 1 kg revbensspjäll
  • 2 msk kinesisk soja
  • 2-3 msk flytande honung
  • 1 tsk rosmarin
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Lägg spjället på galler i en ugnsfast form. Pensla revbenen på båda sidor med soja och honung. Strö på rosmarin, salt och peppar.
    3. Stek spjället i ugn ca 1 timme och vänd det efter halva tiden. Stek det ytterligare ca 30 minuter beroende på tjocklek. Köttet ska kunna lossas från benen när det är färdigt.
    4. Skär i bitar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben