Honungsbakat äpple med digestive

Serverar: 4 portioner

Enkelt och gott!

Ingredienser

  • 4 röda äpplen
  • 50-75 g mjukt smör
  • 4 msk pinjenötsflarn, alt mandel- eller hasselnötsflarn
  • 50 g smulat digestive
  • 2 msk honung
  • 4 små kanelstänger
  • Vaniljsås
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°.
    2. Ta bort kärnhuset ur äpplena och lägg dem i en ungsfast form
    3. Blanda smöret med pinjenötterna, alt. mandel - eller hasselnötsflarn och Digestive.
    4. Fördela fyllningen i äpplena Häll över lite honung, sätt en kanelstång i varje äpple och ställ in dem i ugnen i 20-30 minuter eller tills de är möra. Servera varma
    5. Desserten serveras med vaniljsås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben