Husets sill

Serverar: 8 portioner

Väldigt god och uppskattad

Ingredienser

  • 2 burkar matjesssillsfiléer á 200g
  • 1/2 rödlök
  • 2 dl krossade tomater
  • 3/4 dl strösocker
  • 1 1/2 msk ättiksprit (12%)
  • 1/2 msk krossad kryddpeppar
  • 1/2 msk finkrossad svartpeppar
  • 2 msk hackad dill
  • Instruktioner

    Skala och finhacka rödlöken. Blanda tomater, socker och ättika tills sockret löst upp. Tillsätt löken, kryddpeppar, svartpeppar och dill. Skär sillen i bitar och vänd ner i såsen. Låt stå i kylen ca 1 dygn.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Hur jag blev matlagare
    Förmodligen åt jag för första gången i mitt liv vid nästan sex års åld...

    Fiskafänget
    Boende på Västkusten har man genom åren varit med om åtskilliga fisket...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben