Indisk falukorv

Serverar: 2 portioner

Viktväktarvänlig

Ingredienser

  • 150-160 g falukorv, 3%
  • ½ purjolök
  • ½ äpple
  • ½ tsk flytande margarin
  • 1 msk mango chutney
  • ½ tsk garam masala
  • ½ tsk gurkmeja
  • ½ dl vatten
  • 0,25 grönsaksbuljongtärning
  • 1 dl matlagningsyoghurt, 3½%
  • 0,75 tsk vetemjöl
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Strimla purjolöken. Skala och tärna äpplet. Fräs purjolök och äpple i margarinet. Blanda i mango chutney, garam masala och gurkmeja. Tillsätt vatten och buljongtärning. Koka några minuter på svag värme.
    2. Rör i matlagningsyoghurt blandat med mjöl. Låt såsen koka i några minuter. Smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lonningen 1 april 2012

    Vad ska jag gjöra med korven?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben