Ett smalt och gott recept från Hemmets Veckotidning.
Ingredienser
500 g mager skinkstek
1 msk soja
2-3 msk tikka masala currypasta
½ purjolök
3 morötter
2 tsk olja
1 hackad vitlöksklyfta
2 paprikor
3 dl köttbuljong
2 msk maizena brun redning
Instruktioner
- Strimla skinkan fint och blanda med soja och currypastan. Skölj och strimla purjolöken.
Skala och skiva moroten tunt.
Hetta upp oljan i en stekpannan och stek köttet och vitlöken. Tillsätt purjo och morot, låt det fräsa ett tag. Skölj, ansa och strimla paprikan, vänd ner den i grytan.
Tillsätt buljong och redning och låt det koka upp.
- Servera med ris.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Vegetariska recept
Det är underbart med vegetarisk mat. Köttdebatten som varit har fåt...
Indien!
I Indien blandar man aldrig rätterna, dessutom äter man med fingrarna....