Indisk kycklinggryta

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

En enkel smakrik rätt som innehåller både kött och grönsaker.

Ingredienser

  • 250 g kycklingfilé
  • 1 rödlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • Olivolja
  • Spiskummin
  • Curry
  • 1 kycklingbuljongtärning
  • 3 dl vatten
  • 2 dl passerade tomater (alt. krossade)
  • Salt
  • Peppar
  • 200 g haricots verts
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingen i bitar. Skala och hacka löken och vitlöken.
    2. Bryn kycklingen i oljan och tillsätt löken. Krydda med spiskummin och curry. Tillsätt buljongvattnet och krossade tomater.
    3. Låt blandningen koka under lock i 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt haricots verts och låt puttra ytterligare 5 minuter.
    4. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben