Indiska köttbullar

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 500 g köttfärs (el lammfärs)
  • 1 gul lök
  • olja
  • 1 brk krossad tomat
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 2 tsk gurkmeja
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk ingefära
  • 1/2 tsk spiskummin
  • 1/2 tsk koriander
  • Instruktioner

    Rulla rel. stora köttbullar av färsen. Hacka lök. Fräs lök i olja tillsammans med tomatkross, grädde och kryddor. Låt köttbullarna puttra i såsen tills de är klara. Servera med ris och grönsaker (t ex riven morot med äpple).

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    tobiaskarlsson 21 november 2011

    Gott:-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben