Gudomligt gott med jasminris till!
Och så enkelt att laga!
Ingredienser
400 g magert griskött i strimlor
1 liten bit vitkål (ca. 1/4 bit av ett kålhuvud)
1 hackad lök
1 bit purjolök
½ röd paprika
1-2 klyftor pressad vitlök
3/4 tsk salt
1 tsk curry
1/4 tsk cayennepeppar
2 msk soja
1-2 dl vatten
Instruktioner
- Bryna köttet i en högkantad stekpanna.
Skär vitkålen, löken, purjolöken och paprikan i strimlor och pressa vitlöken och bryn allt med köttet.
Tillsätt kryddorna och låt småkoka ca 15 minuter.
Koka lite jasminris till.
- Smaklig måltid! =)
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Indonesisk matlagning
Indonesier är förtjusta i maträtter med kycklig, höns, gris, ris och r...