Ingefärsglass med punsch

Serverar: 8 portioner

Underbar glass, lätt och mycket luftig. Ingefäran gör den frächare och inte så tung. Ger mersmak :)

Ingredienser

  • 5 bitar syltad ingefära
  • 3 äggulor
  • 1 dl florsocker
  • 4 dl vispgrädde
  • 2 msk punsch
  • Garnering
  • 50 g mörk choklad
  • Physalis
  • Instruktioner

    1. Riv ingefäran grovt. Vispa ihop äggulor och florsocker. Vispa grädden och blanda ner ingefära, äggblandningen och punsch.
    2. Häll smeten i 8 (Martini)glas och ställ i frysen minst 4 timmar.
    3. Smält chokladen i vattenbad och doppa Physalisen. Låt stelna på bakplåtspapper i kylen.
    4. Ställ fram glassen 15 minuter före servering och garnera med bären

    Liknande recept

    4.5
    40 min
    10
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben