Vi lagar ofta kyckling och gillar lite olika thaismaker, just idag blev det en ingefärsstark rätt med lime och ananas.
Ingredienser
2 stora kycklingfiléer à ca 200 gram
3 stora vitlöksklyftor
2x4 cm ingefära eller mer
1 smal purjolök
1 liten röd paprika
1 liten burk cocosmjölk, ca 200 ml, eller 1/2 vanlig burk
Chiliflakes (eller färsk chili om du har, efter smak)
Krossad pepparblandning från kvarn
1 lime
Thai-krydda (valfri sort, min var från Ö&B)
Olja
Flytande margarin
1 glasburk böngroddar, ca 300 ml
1 liten burk skivad ananas, ca 200 gram
Tack för detta recept. Vi var 4 vuxna och 2 barn. Jag bytte ut böngroddarna mot minimajs (burk). Jättegott och inte minst barnen tryckte på "gillaknappen". Tack för receptet. Ingemar