Ingers currybönor

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 10 minuter

Ett av mina "hittapå"-recept. Ibland måste man ha lite variation i salladsbaren på jobbet, då kom jag på denna rätt. Omtyckt av de lite större barnen samt av lärarna. Passar som tillbehör till fisk, fågel och kött.

Ingredienser

  • 4 dl turkisk yoghurt
  • 3 tsk curry
  • 1 tsk salt
  • 2 msk thai sweet chilisås
  • 1 liten gul lök, finhackad
  • 1 burk smörbönor (stora vita bönor) ca 400 gr
  • Instruktioner

    Blanda yoghurt, curry, salt och sweet chilisås till en sås. Blanda ner den hackade löken och avrunna bönorna. Låt gärna stå och dra lite i kylen så smakerna framträder mera.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    10-20
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben