Kålsoppa på Ingers vis

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 1 timme

Soppa är gott...

Ingredienser

  • 325 g vitkål
  • 125 g morötter
  • 100 g squash
  • 1 bit purjolök
  • 10 g riven ingefära
  • 2 msk senap
  • 8 dl vatten
  • 1 ½ kött och grönsaksbuljong tärning
  • 1 msk kinasoja
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Strimla vitkålen, gör halvmånar av morot och squash. Lägg en smörklick i grytan. När det har smält lägger du i vitkål och morötter för att fräsa lite. Lägg i squashen, senapen och ingefäran. Häll på vattnet och lägg i buljongtärningarna. Låt koka upp och häll i kinasojan. Låt småputtra tills kålen och morötterna känns mjuka.
    2. Smaklig spis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben