Isad rabarbersoppa i glas
Serverar:
4 portioner
Lätt, gott och svalkande...
Ingredienser
½ kg rabarber i bitar
1 sockerbitsstor bit färsk ingefära
7 dl vatten
1-1 ½ dl Dansukker Fruktsocker
Redning
2 msk potatismjöl
½ dl vatten
Garnering
1 citron i tunna skivor
isbitar
Instruktioner
Koka rabarbern, ingefäran och vattnet i 5 minuter.
Sila från rabarbern och ingefäran och koka upp på nytt.
Rör ut potatismjölet i lite vatten och red av soppan. Låt svalna.
Smaka av med fruktsocker. Kyl.
Lägg i citronskivor och isbitar vid serveringen. Servera gärna en liten kaka till soppan
Liknande recept
Isad rabarbersoppa
4
Isad rabarbersoppa
4
Blåbärscheesecake i glas
4
4-6
1
Rabarbersoppa
4
Isad melon med hallongrädde
4
Isad bananost
4
Cheesecake i glas smal efterätt
5
5 min
4
1
Chokladpudding och vaniljsås i glas
3
30 min
6
2
Tårta i glas
5
4-6
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!