Isterband Special

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Pytt-i-panna

Ingredienser

  • 250 g småländska isterband (gärna magra)
  • 600 g tärnad potatis
  • 2 msk smör
  • 1 finhackad gul lök
  • salt, svartpeppar
  • 2 tsk paprikapulver
  • 4 ägg
  • Instruktioner

    1. Hetta upp en stor stekpanna väl. Lägg i smöret och låt det bli mörkbrunt. Lägg i potatisen och löken som ska vara hackad.
    2. Stek på fortsatt ganska stark värme tills potatisen börjar få färg. krydda med salt, peppar och paprikapulver.
    3. Tag bort skinnet på isterbanden och skär dem i bitar. Stek dem i en separat stekpanna utan fett tills de mosar sig.
    4. Blanda försiktigt ner isterbanden i pannan med potatisen.
    5. Servera direkt ut pannan med stekt ägg till

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    sportfiskarn 19 november 2008

    gott med inlagda rödbetor till.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben