Häll av bönorna i ett durkslag och låt rinna av.
Häll av oljan från tomaterna eller paprikan och strimla dem.
Hacka persiljan och löken.
Lägg bönor, tomater (paprika), persilja och lök i en skål och blanda tillsammans med olja, balsamvinäger, salt och peppar.
Låt stå i några minuter. Blanda igen och servera.
Man kan frysa de ½ burkarna med bönor som inte används.
Toppengod bönsallad som definitivt kommer att göras igen!!!! Vi använde dock inlagd paprikasallad istället för grillad paparika som står i receptet och det funkade mycket bra!
jen_0528 juli 2013
Oj vilken god bönsallad! Fräsch med mycket välbalanserade smaker. Vi använde soltorkade tomater. Kommer definitivt göras många gånger i framtiden, tusen tack!
Relaterade Artiklar
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...
Toppengod bönsallad som definitivt kommer att göras igen!!!! Vi använde dock inlagd paprikasallad istället för grillad paparika som står i receptet och det funkade mycket bra!
Oj vilken god bönsallad! Fräsch med mycket välbalanserade smaker. Vi använde soltorkade tomater. Kommer definitivt göras många gånger i framtiden, tusen tack!