Italiensk bondpanna
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Korv med lök och paprika
Ingredienser
300 g smaksatt korv
1 stor lök
Matfett
3 paprikor, blandande färger
300 g taglitelle
2 msk god olivolja
125 g mozzarellaost
Svartpeppar
Instruktioner
Skär korvarna i slantar, skala och hacka löken.
Kärna ur och tärna paprikorna.
Fräs korv och lök i lite matfett tills löken är mjuk och glansig och korven lite färg.
Tillsätt paprikorna och låt dem fräsa med tills de mjuknar.
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Häll bort vattnet och ringla över olivolja.
Rör samman den nykokta pastan med korven och grönsaksfräset.
Dela osten i småbitar och strö över. Krydda med nymalen svartpeppar.
Bjud gärna en salld till.
Liknande recept
Italiensk köttfärslimpa
4.5
1 h 15 min
5-8
3
Aubergine på italienskt vis
4.2
4
7
Italiensk bjudgryta
4
4
1
Italiensk Köttfärslimpa
3.5
4-5
3
Italiensk marinerad fläskfilé
4.4
6
27
Italiensk Kycklinggratäng
4
30 min
4
2
Fylld italiensk färslimpa
4
4
1
Italiensk lövbiffgryta
4
Italiensk pastagratäng
5
45 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!