Italiensk broccolisallad med sardeller
Serverar:
4 portioner
Fräsch förrätt med extra vällagrad ost
Ingredienser
250 g färsk broccoli
2 msk smör&rapsolja oliv, arla
1 apelsin
1 burk marinerade kronärtskockshjärtan, ca 290g
8 sardellfiléer
1 tsk hackad röd chili
Servering
Flingsalt
Svartpeppar
Kvibille Svecia extra vällagrad 24 mån
Instruktioner
Dela broccolin i buketter och skär stjälken i tjocka skivor. Koka i saltat vatten 1 minut. Slå av vattnet och rör ner smö&rapsolja oliv.
Skala apelsinen med kniv och skär fruktköttet i bitar. Häll av kronärtskockorna. Hacka sardellerna.
Blanda ihop salladen och lägg upp på tallrikar. Salta, peppra och hyvla över ost.
Liknande recept
Italiensk köttfärslimpa
4.5
1 h 15 min
5-8
3
Aubergine på italienskt vis
4.2
4
7
Italiensk bjudgryta
4
4
1
Italiensk Köttfärslimpa
3.5
4-5
3
Italiensk marinerad fläskfilé
4.4
6
27
Italiensk Kycklinggratäng
4
30 min
4
2
Fylld italiensk färslimpa
4
4
1
Italiensk lövbiffgryta
4
Italiensk pastagratäng
5
45 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!