Italiensk fläskfilé

Serverar: 4 portioner

God festrätt med medelhavssmaker.

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • Salt
  • Peppar
  • 100 g philadelphiaost
  • 6-8 soltorkade tomater
  • 4 skivor parmaskinka
  • Paprikabädd
  • 3 paprikor i blandade färger
  • 1 liten squash
  • Salt
  • Peppar
  • 10-12 oliver
  • Kryddgrönt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°
    2. Putsa fläskfilén och skär den i 4 lika stora bitar. Skär upp dem på längden och platta ut dem lite med handen. Salta och peppra.
    3. Bred osten över köttet. Hacka tomaterna och fördela dem ovanpå. Rulla samman och lägg en skiva skinka runt varje rulle. Lägg dem i smord eldfast form.
    4. Stek fläskfilén mitt i ugnen, ca 30 minuter.
    5. Ansa, kärna ur och strimla paprikorna. Ansa och strimla squashen. Fräs allt i lite matfett, ca 8-10 minuter. Krydda lätt med salt och peppar.
    6. Fördela paprikaröran på 4 portionstallrikar. Lägg 1 fläskfilérulle ovanpå varje och strö några oliver runtom.
    7. Garnera med kryddgrönt.
    8. Lycka till! Smaklig måltid.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben