Italiensk fläskfilé
Serverar:
4 portioner
God festrätt med medelhavssmaker.
Ingredienser
600 g fläskfilé
Salt
Peppar
100 g philadelphiaost
6-8 soltorkade tomater
4 skivor parmaskinka
Paprikabädd
3 paprikor i blandade färger
1 liten squash
Salt
Peppar
10-12 oliver
Kryddgrönt
Instruktioner
Sätt ugnen på 225°
Putsa fläskfilén och skär den i 4 lika stora bitar. Skär upp dem på längden och platta ut dem lite med handen. Salta och peppra.
Bred osten över köttet. Hacka tomaterna och fördela dem ovanpå. Rulla samman och lägg en skiva skinka runt varje rulle. Lägg dem i smord eldfast form.
Stek fläskfilén mitt i ugnen, ca 30 minuter.
Ansa, kärna ur och strimla paprikorna. Ansa och strimla squashen. Fräs allt i lite matfett, ca 8-10 minuter. Krydda lätt med salt och peppar.
Fördela paprikaröran på 4 portionstallrikar. Lägg 1 fläskfilérulle ovanpå varje och strö några oliver runtom.
Garnera med kryddgrönt.
Lycka till! Smaklig måltid.
Liknande recept
Italiensk marinerad fläskfilé
4.4
6
27
Fylld fläskfilé på Italienskt vis
4.3
40 min
4
2
Fläskfilé i chutneysås
4
25 min
4
3
Fläskfilé under roqueforttäcke
4.9
30 min
4
4
Fläskfilé med franska smaker
4.6
4-5
2
Fläskfilé med ox- och rödvinsfond
4
4
1
Thailändsk fläskfilé
4
4
1
Wokade nudlar med fläskfilé
4.7
30 min
4
15
Ostgratinerad fläskfilé
4.7
35 min
4
53
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!