Italiensk gratäng med cajunsmak

Serverar: 4 portioner

Lite "crossover" smaker

Ingredienser

  • 4 port kokt pasta
  • 2 morötter
  • 1 bit rotselleri
  • 1-2 gula lökar
  • 1 msk matfett
  • 300 g köttfärs
  • Ca 1 dl chilisås
  • 1 tsk TonyChacheres Orginal Creole Seasoning
  • 1-2 dl västerbottenost
  • Instruktioner

    Skala och grovriv morot och selleri. Skala och hacka löken. Bryn färsen grynig i matfettet i en stekpanna. Lägg i grönsakerna och låt dem fräsa med. Rör i chilisås, och cajunkryddanr. Låt koka 5 minuter. Varva pasta och köttfärs i en ugnssäker form. Strö över ost, värm och gratinera i 225° i ugn 5-15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben