Italiensk pastapytt

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En av våra mest gjorda vardagsrätter. Väldigt gott (godare än man tror), enkelt och snabbt. Lätt att ha allt hemma.

Ingredienser

  • 4 port pasta (280 g)
  • 2 pkt bacon (à 140 g)
  • 1 gul lök
  • 10 marinerade soltorkade tomater
  • 1 dl majskorn
  • 20 svarta oliver (ca)
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Basilika (gärna färsk)
  • Sallad
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt förpackningens anvisning. Häll av vattnet.
    2. Strimla baconet. Skala och hacka löken. Fräs bacon och lök i en stor stekpanna. Skär tomaterna i mindre bitar och blanda ner i fräset.
    3. Blanda ner pastan, majskorn och svarta oliver. Låt allt bli varmt. Smaksätt med salt, svartpeppar och basilika, gärna färsk.
    4. Servera med sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben