Italiensk pastarätt med halloumi

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Vegetarisk god pasta rätt

Ingredienser

  • Pasta (valfri)
  • 1 squash (ungefär 25 cm)
  • 4 morötter
  • 220 g halloumi
  • 3 vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    1. Koka pastan al dente
    2. Börja med att skala bort skalet ifrån moroten och squashen, sen skär du grönsakerna tunt med en osthyvel eller något annat föremål.
    3. Stek grönsakerna på låg värme tills de är mjuka.
    4. Ta undan grönsakerna och börja stek halloumin tills den fått lite stekyta och blivit mjuk.
    5. Stek grönsakerna och halloumin och pressa över vitlöksklyftorna.
    6. Sen blandar du ihop allting med pastan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben