Italiensk pennesallad
Serverar:
4 portioner
Tid:
25 minuter
En matig lunchsallad med italienska smaker
Ingredienser
400 g pasta penne
Olivolja
1 rödlök
1 ask cocktailtomater
2 kulor mozzarella
1 kruka basilika
40 g rucolasallad
2 msk kapris
Ca 20 svarta oliver
Salt
Peppar
100 g salami
Instruktioner
Koka pastan och spola den kall under rinnande vatten. Blanda med lite olivolja.
Skiva löken tunt, skär tomaterna på mitten och mozzarellan i små kuber. Finstrimla basilikan.
Blanda pastan med grönsakerna, osten, kaprisen och oliverna. Smaksätt med salt och peppar.
Lägg upp på fat och garnera med finstrimlad salami på toppen.
Liknande recept
Italiensk köttfärslimpa
4.5
1 h 15 min
5-8
3
Aubergine på italienskt vis
4.2
4
7
Italiensk bjudgryta
4
4
1
Italiensk Köttfärslimpa
3.5
4-5
3
Italiensk marinerad fläskfilé
4.4
6
27
Italiensk Kycklinggratäng
4
30 min
4
2
Fylld italiensk färslimpa
4
4
1
Italiensk lövbiffgryta
4
Italiensk pastagratäng
5
45 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!