Italienska biffar

Serverar: 4 portioner

Man kan ha dessa biffar till potatis, ris eller pasta. Mycket gott.

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 ägg
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk färsk, hackad basilika
  • ½ msk senap
  • ½ dl riven parmesanost
  • 2 msk tomatpuré
  • 1½ dl vatten
  • 2 msk olja
  • Pestosås
  • Grönsaksris
  • Instruktioner

    1. Blanda köttfärs med salt, peppar, ägg, pressade vitlöksklyftor, färsk hackad basilika, senap, riven parmesanost, tomatpuré och vatten.
    2. Forma färsen till bitar.
    3. Värm en stekpanna med olja och stek bitarna på medelvärme 3-4 minuter per sida.
    4. Servera med pestosås och grönsaksris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben